Webbutveckling

Billig Hemsida Frilansare

Beställ en billig WordPress-hemsida på Fiverr

Om du har hittat in på våran sida så är det nog för att du är nyfiken på hur du ska kunna köpa billiga tjänster av frilansare. Det finns enormt med arbete som behöver bli utfört online och några exempel på detta är grafisk design, programmering, översättning och mycket mycket mer. Det kan emellertid vara svårt att hitta billiga frilansare som besitter rätt kompetens. Vi på Billigafrilansare.com är en komplett guide för dig som vill hitta prisvärda och kompetenta frilansarbetare till ditt projekt.

Hur du beställer en hemsida på Fiverr

Det finns ett flertal globala marknadsplatser där du kan köpa frilanstjänster. En väldigt populär sådan sida som vi rekommenderar är Fiverr. Hos Fiverr väljer du själv vad du vill köpa för tjänst och vem du vill anlita för jobbet. Här finns duktiga frilansare från hela världen som bara väntar på sin nästa beställning.Varför inte använda sig av deras flerspråkiga översättare som kan översätta dina texter till olika språk så du kan nå ut till en större publik och på så sätt hitta fler kunder.

Billig Hemsida Fiverr

Om du istället är intresserad av att köpa grafisk design så hittar du många duktiga grafiker som formger logotyper i olika prisklasser. Namnet Fiverr kommer just från att allt som såldes på deras marknadsplats kostade fem dollar. Så är inte längre fallet då frilansaren själv sätter vilket pris som de vill ha betalt och förhandlar med köparen. Du hittar emellertid fortfarande en del som fortfarande erbjuder olika tjänster för så lite som fem dollar.

Tips när du väljer frilansare

Fördelen med att använda sig av Fiverr är att du hittar begåvade människor från hela världen där du kan få ett betydligt billigare pris än av en svensk designer. Priserna för olika typer av tjänster på Fiverr börjar på runt 50-60kr och går uppåt. Men du kan vara säker på att du hittar säljare globalt som är mycket billigare än svenska motsvarigheter. Dessutom är det bara klokt att leta efter skickliga yrkesutövare globalt istället för att begränsa sig till den svenska marknaden.

Behöver Hemsida Fiverr

En svensk byrå som arbetar med exempelvis design eller webbutveckling måste betala massa sociala avgifter i form av skatter som gör hela arbetet dyrare. Frilansarbetare från länder i Asien slipper dessa avgifter och kan utföra jobbet till ett mycket lägre pris.

Därför behöver du ha en hemsida

På Fiverr så finns det ett betygssystem där du kan se vad säljaren har fått för betyg av tidigare köpare. Vi rekommenderar att du tar dig en titt på deras tidigare omdömen innan du beställer. Alla seriösa säljare brukar även publicera en portfolio med exempel på sina tidigare skapelser. Det kan vara allt från hemsidor till logotyper. Många av säljarna har dessutom en nöjdhetsgaranti där de inte ger sig innan du är 100% nöjd med deras jobb.

Kommunikationen är också viktig när du beställer ett arbete av en frilansare. Var tydlig när du samtalar med frilansaren om vad du förväntar dig. Om det är förslagsvis en logotyp du ska beställa så kan du visa säljaren någon snarlik logga som du tycker är snygg och sen be om något liknande. Eller bara vara beskrivande med ord om hur du vill ha den. Ofta när du beställer en logotypså får du ett formulär skickat till dig där du kan fylla i olika beskrivningar så som färg, tema och liknande som underlättar arbetet. Skulle du inte bli nöjd så är det bara att höra av sig till säljaren så går det oftast att lösa.

Beställ en hemsida billigt!

Klicka vidare för att utforska ett enormt utbud av frilansare som erbjuder hemsidor av hög kvalité för ett förmånligt pris