Grafik & Design

Grafik och design – logotyper till lågt pris och annan billig design gjord av frilansare

frilansare billig logga

Är du i behov av en logotyp till ditt nästa projekt men inte har budgeten att betala en svindyr svensk grafiker? Bra! då har du hamnat helt rätt. Vi på billigafrilansare.com sätter dig i kontakt med billiga frilansare från hela världen som kan hjälpa dig.

När du ska beställa en logotyp så ger vi dig följande värdefulla tips

  • Tänk enkelt. Du vill ha en logotyp som man lättare kommer ihåg.
  • Tänk på att färgerna är viktiga. Välj rätt färg.
  • Skippa onödig text. Håll det simpelt och cleant.
  • Välj ett typsnitt som är lättläst.

Läs vidare om logotyper här.

Billig design till dina visitkort / business cards

En annan populär frilanstjänst som går att hitta billigt är design till visitkort. För ynka hundralappen och uppåt så får du en prisvärd design hos en designer på Fiverr. Att ta fram en snygg design till ditt visitkort är guld värt. Det är ett perfekt sätt att marknadsföra sig själv och sitt företag.

Att tänka på när du skapar visitkort:

Relevant information så som ditt namn, ditt företag och din titel bör synas tydligt. En kort beskrivning om vad du eller ditt företag gör kan också vara lämpligt. Även färgen är viktig. Vi rekommenderar en ljus färg, och gärna lite extra yta så personen som fått visitkortet kan använda ytan för att anteckna.

Grafik för streamers – prisvärda twitch emotes, sub badges och annat kul för dig som streamar

Oavsett om du behöver twitch emotes, badges, offline screens eller något annat kul så finns det massor av duktiga frilansare som kan hjälpa dig. Priset kan lätt bli dyrt om du anlitar en svensk designbyrå, men på en sajt som Fiverr så kommer du undan betydligt billigare.

Det är med andra ord ett gyllene läge för dig som vill fynda design till rätt pris. Om du är intresserad av en mer djupgående guide om grafik för streamers så kan du klicka dig vidare här.

Fiverr Logga

Vi rekommenderar Fiverr. Hos Fiverr väljer du själv
vad du vill köpa för tjänst och vem du vill anlita.

✔️ Grafisk formgivning
✔️ Sökmotoroptimering
✔️ Webbutveckling
✔️ Översättning