SEM

Google Ads SEM Billigt Frilansare

Google Ads (SEM) – hitta en billig frilansare på Fiverr som hjälper dig

SEM står för Search Engine Marketing och det är Google Ads som åsyftas, men även det mindre populära alternativet Bing Ads. Det finns mängder av SEM-experter på Fiverr som är villiga att hjälpa dig att boosta din trafik för en billigare summa än svenska motsvarigheter.

Fördelen med att använda sig av en global marknadsplats som Fiverr är att du kan hitta frilansare som kan hjälpa dig lyckas på olika språk. Det mest populära alternativet är givetvis engelska.

Varför ska du annonsera med Google Ads?

Som ägaren av en hemsida vill du precis som alla andra hamna högst up på Google på dina viktigaste sökord. Detta är inte alltid så lätt. Att placera sig högt på Googles sökmotor kräver ett långsiktigt arbete med sökmotoroptimering och innehållet på sajten.

Det finns emellertid en genväg som gör att du får topplaceringen på just dina utvalda sökord. Detta genom att köpa Ads-annonser som gör att du syns på de översta träffarna eller i högerspalten på Google.

Detta kan SEM-frilansarna på Fiverr hjälpa dig med

Frilansarna på Fiverr kan hjälpa dig att ta fram de mest effektiva sökorden för din SEM-kampanj. Dessutom så kan de göra detta på flera olika språk så du kan nå ut ordentligt med en internationell kampanj för din tjänst eller produkt.

De kan även skapa, optimera och hantera din kampanj åt dig. Det är inte det lättaste att skapa en Google Ads kampanj om man aldrig gjort det tidigare och då kan det vara bra att ta in en kompetent frilansare från Fiverr. Som vanligt när du ska beställa något på Fiverr så gäller det att kolla tidigare omdömen och säljarens presentation för att få kännedom om vad du kan förvänta dig.