Video & Animering

Whiteboard-animering på Fiverr

En populär tjänst att beställa på Fiverr är whiteboard-animering som hjälper din publik att förstå din tjänst eller produkt. Med hjälp av en kortare film så presenteras den tjänst du tillhandahåller pedagogiskt för dina besökare.

Whiteboard Animering Fiverr

Varför är det viktigt med Whiteboard-animering?

Det är effektivt med Whiteboard-animering för att kunna förklara för din kund varför hen behöver exempelvis just den här produkten eller tjänsten. Det är väldigt effektivt när du ska kommunicera ut komplexa idéer och kan boosta uppmärksamhet och göra så att dina besökare stannar kvar på din hemsida av ren nyfikenhet. Du bör även tänka på att inte alla som besöker din hemsida vill läsa massa text. Då kan det vara skönt att det istället finns en film för just den här målgruppen.

Är det inte dyrt att hyra in en animerare?

I vanliga fall så brukar det kosta en del om du ska hitta en duktig videoanimerare från Sverige. Nu har du emellertid Fiverr till din tjänst där hela världens arbetskompetens står till din förfogan. Här kan du hitta någon som kan utföra arbetet åt dig för en hundralapp och uppåt.

Frilansare Animerare Billigt

Behöver du bara en kort video på 10 sekunder så hittade vi ett så pass billigt alternativ som 133 kr på Fiverr. Vi rekommenderar emellertid att ni väljer ett lite längre alternativ så att inte ert budskap känns så ihoptryckt och framstressat. Mellan 30 och 60 sekunder anser vi vara gott om tid för att föra fram ditt meddelande som du vill nå ut med till din publik.

Andra tjänster på Fiverr som kan komplettera din Video

Hitta någon som kan skriva ett bra manus. På Fiverr kallas denna service för Scriptwriting och det finns en uppsjö av duktiga manusförfattare som kan hjälpa dig. Tänk på att ett effektivt manus för en reklamfilm får tittaren att komma ihåg produkten och varumärket bakom den. Därför bör det läggas stor vikt vid reklamsnuttens manus.

Försöka att finna den perfekta reklamrösten. På Fiverr finns det massor av duktiga röstskådespelare och där kallas det för Voice Over. Vi på Billigafrilansare.com kikade runt och hittade några svenskar som lånar ut sin röst för under hundralappen.